Links

Diversen

  • Officiële Panhard Website: dit is de site van Panhard zelf, nu alleen nog fabriek van Pantservoertuigen
  • Fehac: De FEHAC is de overkoepelende belangenorganisatie voor het in stand houden van het Nederlandse mobiele historische erfgoed. Opgericht in 1976 door een groepje merkenclubs, waaronder de Panhard Automobielclub Nederland. In onze contacten met de verschillende overheden blijkt steeds weer dat de macht van het getal groot is. Een verbonden wereld van liefhebbers van historische voertuigen is van wezenlijk belang voor het in stand houden van onze hobby! De steeds strenger wordende overheidsmaatregelen met betrekking tot het gemotoriseerd verkeer in het algemeen hebben soms juist voor de historische voertuighobby verstrekkende gevolgen. Voorbeelden van dergelijke overheidsmaatregelen zijn houderschapsbelasting, kenteken-eisen, technische eisen bij de APK van voertuigen. invoerrechten en milieu-eisen en mogelijk in de toekomst rekening rijden, in welke vorm dan ook. De FEHAC is lid van de FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens).
  • Brochuremuseum: Dit internetmuseum toont vele affiches en brochures, ook automerken, waaronder Panhard, komen aan de orde.

Internetclub / forum

Reparatie en Onderdelen

  • Alain Lauffenburger, Logelbach, Frankrijk
    Panhard onderdelenspecialist. Stuurt op en spreekt Frans en Duits. Heeft GEEN website. Onderdelenlijst toegemaild op verzoek.  – Zijn email: piecespl@orange.fr
  • Panhardis.com : De grootste bron van Panhard onderdelen: Joël Brunel (in Montreuil bij Parijs, aanwezig op veel Franse beurzen)
  • De enige Panhard garage in Nederland: Peter Breed Garageservice

Lid worden?

Meer informatie over het lidmaatschap?

citroen

kuiper

peterbreedlogo

peterbreedlogocitroenkuiper