In 2018 bestaat onze club vijftig jaar! Om dat te vieren organiseren wij een tweetal evenementen. Op vrijdagvond 18 mei wordt er voor de leden van de Panhardclub een fantastische barbeque georganiseerd op Landgoed ‘De Zonneheuvel’ in Doorn. Aansluitend wordt tot en met de 21 mei de jaarlijkse (28e) Rassemblement International Panhard & Levassor (RIPL-2018) georganiseerd, waaraan niet alleen onze leden kunnen deelnemen, maar ook de buitenlandse Panhard rijders. Dé gelegenheid om eens over de Panhardgrenzen heen te kijken.
Het vieren van het 50 jarig jubileum bij de welkomst-BBQ, vindt op vrijdag 18 mei plaats op het terrein vóór het mooie Maarten Maartenzhuis.
Voor diegenen die na de barbeque graag blijven slapen en aan degenen die bovendien één of meer dagen aan de RIPL-2018 willen deelnemen, biedt Landgoed Zonheuvel een prima hotel accomodatie.
Aanmelden voor de barbeque en/of de Ripl 2018, kan via een website, die nu speciaal daarvoor gebouwd wordt. Op die site zal u ook het complete programma van de festiviteiten vinden.                                                                  Binnenkort meer nieuws.