Velen van jullie zullen het gemerkt hebben, de site was een paar keer uit de lucht. Malafide lieden uit vooral heel verre landen hadden onze site gevonden en al zover aangepast dat André en ik er niet zomaar iets aan konden doen. Maar voor alles bestaat een oplossing, ik heb weer veel bijgeleerd en de site is weer in de lucht, maar terwijl ik dit schrijf worden we wel gebombardeerd met inlogpogingen vanuit de hele wereld. Denk daarbij aan de Filippijnen, Indonesië, Ierland, de VS, Argentinië etc. Gelukkig houdt onze beveiliging al die ongewenste bezoekers nu tegen en hopelijk vinden ze geen gaten in het hek dat ons nu beschermt.

Ander en leuker nieuws is dat we in deze Corona tijd toch nog een najaarsrit gaan organiseren, vier oktober is de dag en Eemnes de plek waar alles start / gebeurd. Kijk voor verdere details in de Agenda. Ook in ‘Vraag & Aanbod’ is weer nieuws te vinden.

Deze keer geen directe links, maar gewoon de website bezoeken en de gewenste rubriek aanklikken.

Mocht iemand overigens haperingen van de website bemerken, graag een mailtje daarover aan mij Ries kruidenier, de webmaster (webmaster@panhardclub.nl)