Club bijeenkomsten
De ALV en de praatavonden worden in de regel gehouden bij Zalencentrum / Restaurant Bommm Smaakmakers (voorheen Willem aan ‘t  Erf) Ronde Erf 88 3902 CZ VEENENDAAL tel 0318-510926 Aanvang gebruikelijk: 20:00 uur.

Link naar:                 Oldtimer evenementen

————————————————————————————————–

Corona

Het zal duidelijk zijn dat alle hieronder aangegeven gebeurtenissen onderhevig zijn aan het plaatselijke Coronabeleid m.b.t.. bijeenkomsten. Veelal zal dat betekenen dat zij afgelast worden.

 

 


Zondag 4 oktober zal onze najaarsrit plaatsvinden!

Clubauto

Deze dag zal André met de clubauto aanwezig zijn. Dus heb je een niet-rijdende Panhard of wil je een Panhard aanschaffen (of wil je gewoon eens een andere Panhard rijden..) dan kan je met de clubauto een rondje rijden, laat maar weten!

Locatie

We verzamelen vanaf circa 10.30 uur aan de Wakkerendijk 178 te Eemnes.

Let op, in het voorhuis zit makelaar Van der Waaij. Het pad aan de linkerzijde volgen langs het achterhuis en de loods. Achter de loods is een grote parkeerplaats welke deze dag geheel voor ons is.

Locatie_LI.jpg

In de loods staat de verzameling van Jacques Kemp, bestaande uit oldtimer bestelauto’s!

Vanaf 11.00 uur staat zoals gebruikelijk de koffie klaar, met petit fours (op kosten van de club).

Rondrit

Na de koffie is het tijd voor een rondrit door ’t Gooi, de Gooise vrouwenrit zo u wilt… (wie daar geen zin in heeft kan lekker blijven zitten, we komen op dezelfde locatie terug). En om dat we elkaar dit jaar maar weinig hebben gezien houden we de rit kort, ongeveer een uur, zodat we alle ruimte hebben om bij te praten. De routebeschrijving is te downloaden als tekstbestand.

Gooise vrouwen.jpg

Lunch

Na deze rit is het tijd voor de lunch, verzorgt door Kadet(t)jes catering, vervoerd in, lijkt mij logisch, een Opel Kadett! De kosten voor de lunch bedragen 10 euro p.p. Met catering is betaling op locatie lastig dus dit bedrag dient vooraf te worden voldaan aan de club (IBAN:  NL93 RABO 0157 7524 88, o.v.v. najaarsrit met je naam).

Kadett.jpg

Middagprogramma

Dan is het eindelijk tijd op de prachtige collectie te bewonderen! Hierbij en hierna zal Jacques een praatje over zijn collectie houden. En om het nog mooier te maken hebben we nog een spreker, of eigenlijk twee: Erik en Jelle! Over de restauratie van 2 prachtige CD’s.

Borrel

Na verzadigd te zijn van oldtimers is het tijd voor een drankje bij Het oude Raadhuis aan de Wakkerendijk 30 (hetouderaadhuiseemnes.nl). Ook hier is ruimschoots parkeergelegenheid en hebben we onze eigen zaal, de Heerenzaal. Het eerste drankje is op kosten van de club.

Aanmelden

Voor de najaarsrit dien je je bij mij aan te melden!

Hierbij ook graag vermelden of je ook bij de borrel bent (ivm reserveren).

De uiterste aanmelddatum is 28 september.

Ik hoop jullie in Eemnes te mogen begroeten!

PS. Er vinden werkzaamheden aan de Wakkerendijk plaats. Gewoon negeren en doorrijden (gang is alles!), de weg is niet afgesloten.

Met vriendelijke groet,

 
Pascal van Wieringen
Secretaris

 


4 april –  1 november 2020 Valençay

Tentoonstelling 130 jaar Panhard

 


26 juli 2020

Op zondag 26 juli is alweer de volgende bijeenkomst van onze club  bij Boerderij De Middenhof in Nieuwegein. Er is een ruime parkeerplaats zodat we op gepaste afstand van elkaar kunnen parkeren. Iedereen is daar vanaf circa 12.00 uur welkom om bij te praten en onder motorkappen te neuzen.

Om 13.00 start de ‘Lunch Rapide’ à € 22,50 p.p. op eigen kosten. Dit omvat een voor- een hoofdgerecht inclusief koffie en thee. Na de lunch vertrekken degene die een ritje willen maken om ongeveer 14.30 uur voor een tour van circa 60 km in de omgeving om tegen vijven weer terug te komen. Degene die daar niet zoveel zin in hebben kunnen ook lekker bij De Middenhof blijven (of wat anders gaan doen), we komen na de rit daar toch weer terecht!

Daarna is het tijd om te borrelen (op kosten van de club).m Voor degene die dat willen volgt hierna een diner (met keuze uit 3 menu’s: vlees, vis of vegetarisch, voor eigen rekening). De keuze hoef je nu nog niet te maken.

Wil je er de zesentwintigste bij zijn dan dien je je hiervoor bij het secretariaat aan te melden Daarbij ook graag vermelden of je wilt dineren.

Het adres:
Boerderij De Middenhof
Duetlaan 1-3,
3438 TA  NIEUWEGEIN

 


12 oktober 2020

 

 


Lid worden?

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

Panhard Automobielclub Nederland