Club bijeenkomsten 2019
De ALV en de praatavonden worden in de regel gehouden bij Zalencentrum / Restaurant Bommm Smaakmakers (voorheen Willem aan ‘t  Erf) Ronde Erf 88 3902 CZ VEENENDAAL tel 0318-510926 Aanvang gebruikelijk: 20:00 uur.

Link naar:                 Oldtimer evenementen

————————————————————————————————–

21 februari 2020

Algemene Ledenvergadering


7 & 8 maart 2020 Reims


15 maart 2020 Arras

 


4 & 5 april 2020

Le Mans, onderdelenbeurs met ‘Panhard village’

 


4 april –  1 november 2020 Valençay

Tentoonstelling 130 jaar Panhard

 


2 & 3 mei 2020

Citro Expo

 


21 mei 2020 Aalten

 

 


23 mei 2020 Zandvoort

Op 23 mei wordt weer het jaarlijkse HARC (oldtimerfestival) op het circuit van Zandvoort gehouden. De Panhard club doet mee met een aantal CD’s en DB’s. Het zou mooi zijn als er ook een flink aantal ‘gewone’ Panhards getoond worden. Print daarom onderstaand ticket uit, plak het achter je voorruit, rijdt die dag naar Zandvoort en de toegang voor je Panhard én z’n chauffeur is gratis!!

 


20 Juni 2020 Santpoort

Op 20 juni 2020 worden de landerijen aan de voet van de ruïne van Brederode omgetoverd tot een plek waar veel oude auto’s, motoren en tractoren te bewondern zijn. Denk aan:

  • Een aanzienlijk aantal grote en kleine werkende stoommachines.
  • Oldtimer brandweerspuiten, zelfs één getrokken door paarden.
  • Luxe auto’s, vrachtauto’s, brommers, motoren, tractoren en wat al niet meer!
  • Er worden bovendien rondritten georganiseerd voor de diverse oldtimer voertuigen.
  • Maar uiteraard ook de luxe oldtimers rijden een toer, evenals de motoren en brommers.
  • Natuurlijk is er een podium waar op verzoek van eigenaren hun oldtimers tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen worden getaxeerd door Peter Luxwolda van Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties.
  • Maar misschien wil je je oldtimer voertuig gewoon aan het aanwezige publiek tonen en vertellen hoe en waarom juist jíj die oldtimer liefhebber bent.
  • De gehele dag zal er muziek zijn. Ons dweilorkest brengt vrolijke nummers ten gehore. Maar ook de kinderen worden niet vergeten. Een antiek draaimolentje draait de kleintjes rond deze dag. Ook zal er een groot springkussen zijn. Tevens kunnen kinderen plaats nemen op de wagons van het stoomtreintje dat rondjes rijdt op het terrein.
  • In een grote tent kan je een natje en droogje halen.Natuurlijk kom je met je oldtimer deze dag bezoeken. Meedoen? Natuurlijk doe je mee! Op de website kun je je inschrijven als deelnemer.Kijk op: https://www.oldtimerdagsantpoort.nl/nieuws/artikel/nieuwe-oldtimerdag-santpoort-op-stapel

 

 


2 – 5 Juli 2020 Le Mans Classique

Meer info: Le Mans Classique

 

 

 


19 – 20 september 2020

 

 


12 oktober 2020

 

 


Lid worden?

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

Panhard Automobielclub Nederland