Vraag

&

Aanbod

In deze rubriek worden kostenloos advertenties opgenomen die uitsluitend betrekking hebben op Panhard gerelateerde zaken. Advertenties kunnen worden aangeboden bij de webmaster. Advertenties worden na zo’n twee maanden verwijderd, tenzij de inzender te kennen geeft dat hij verlenging wenst.

 

Je zoekt een Panhard of wilt er een verkopen, dan is de vraag “Wat mag dat kosten?” en/of “Wat vraag ik er voor?”.

Klik hiernaast op de auto, dan krijg je wat houvast. Bedenk wel dat de genoemde prijzen uit Frankrijk komen én bovendien uit de commerciële hoek, het zijn de de prijzen die handelaars vragen in een land waar Panhard een begrip is.

Voor aanbod in het buitenland, klik eens op deze Panhard zoeker, het is een tussenpersoon, maar hij verwijst wel naar de originele advertenties!

———————————————————————————–

Onderdelen Dyna Z16

De motor, bak en carburateur hebben inmiddels een nieuwe eigenaar!

———————————————————————————–
Ik zoek een remtang rechts achter voor mijn 24ct. Dank bij voorbaat voor jullie reactie.

Don Platteel, Mob 06-40163040

————————————————————————————

Gezocht: Restanten Panhard kabelboom

Joost van Noorden zoekt restanten van een Panhard kabelboom. Het gaat vooral om de hulsjes met de kleurcodering. Aan de bedrading van zijn  Z1 is zoveel geknoeid dat de beste remedie is om een nieuwe kabelboom te maken. Wat heeft u daarvoor nog liggen?

Bel 06 30419330 of mail naar  joostvannoorden@kpnmail.nl

————————————————————————————

Te Koop:

Een gedeeltelijk gerestaureerde Renée Bonnet Missile. Geen Panhard maar wel Bonnet (met 4 cilinder Renault motor). Hij staat in Frankrijk, de eigenaar is Philip Parde  te spreken via tel: 0608246707 en ook te bereiken via philippe.parde@wannadoo.fr

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Panhard Automobielclub Nederland