Nieuwsoverzicht

Een ‘smoelenboek’

Geen ledenlijst meer maar een ‘smoelenboek’!

De ledenpagina, alleen beschikbaar voor ingelogde leden, is volledig herzien. Hij is leesbaarder geworden, er staan foto’s bij heel veel namen en er is nog ruimte beschikbaar voor meer gegevens over je Panhard situatie.
Ga naar de ledenpagina en ontdek het zelf.
Kloppen je gegevens niet, wil je een foto toevoegen of ben je niet tevreden met je foto, een mailtje (met foto) naar mij, de webmaster, lost alles op.
Er is op de lijst (onder het E-mail adres) bovendien nog ruimte om je Panhard(‘s) toe te voegen, natuurlijk wel met vermelding van type, bouwjaar, rijklaar en eventueel het kenteken. Nog andere ideeën? Laat het weten.

Panhard Junior te koop

Jarenlang in Nederland niet te vinden en nu wéér een Junior in de verkoop ga, naar de rubriek Vraag en Aanbod. Misschien is deze Junior wel voor U!

Koppeling stuurkolom Junior

Heeft u nog een flexibele koppeling voor in de stuurkolom van een Junior (dezelfde als in de Dyna X) liggen, of misschien iets waarvan u denkt dat het zo’n koppeling is? Kijk dan even in ‘Vraag en Aanbod’  om te zien hoe zo’n ding er precies uit ziet en wie u daarmee blij kunt maken.

Panhard Junior te koop

Er staat weer een nieuwe advertentie in de Rubriek Vraag en aanbod. Dit keer wordt een mooie Junior aangeboden. Een auto met unieke kenmerken en in elk geval het enige model van Panhard dat voorzien is van een ventilatie die ‘Coronaproof’ is.

Dyna Z, alleen de kale koets!

Ons lid Freek Sollie is druk aan het sleutelen. Hij heeft een Dyna Z12 helemaal ontmanteld voor de onderdelen. Wat er overbleef is een kale koets met nog wel een voor- en achterruit. Hij heeft onvoldoende opslagruimte en biedt dit ‘voorwerp’ nu te koop aan. Het moet binnen een week weg, anders gaat het naar de sloop.
Voor details, ga naar ‘Vraag en Aanbod’ .

Junior te koop!

Ons lid Eric de Jonge biedt zijn voor 80% afgebouwde Junior te koop aan. Wie zoekt voor deze winter nog wat werk en rijdt dan volgend jaar in een Junior!!!
Voor details, ga naar ‘Vraag en Aanbod’ .

Te Koop Dyna Z

Er staat weer een Dyna Z te koop. Het betreft geen rijdend exemplaar, maar een zo te zien kansrijk project.
Voor details, ga naar ‘Vraag en Aanbod’ door op dit bericht te klikken.

Panhard Automobielclub Nederland