Panhard onderdelen

Klik hieronder voor de onderdelenvoorraad in ons eigen magazijn van de diverse naoorlogse typen Panhard. Om een lijst te downloaden, klik op het naar beneden gerichte pijltje rechts in de zwarte bovenbalk van die lijst. Op deze lijsten vind je overigens alleen nieuwe onderdelen.  De prijzen die bij de artikelen vermeld staan zijn richtprijzen, het bedrag dat u voor een onderdeel gaat betalen kan dus afwijken. Houd er rekening mee dat geleverde onderdelen contant afgerekend moeten worden.

Er zijn ook veel gebruikte onderdelen in voorraad, deze zijn echter nog nooit echt geïnventariseerd en alleen onze magazijnmeester Wim Boers weet wat er nog meer leverbaar is, bel hem voor informatie als je iets nodig hebt dat niet op onderstaande lijsten staat.

Lid worden?

Meer informatie over het lidmaatschap?

Alleen leden van onze club én de leden van de Belgische Panhardclub (APB) kunnen deze onderdelen  bestellen bij onze magazijnmeester Wim Boers, voor zijn telefoonnummer en/of e-mailadres zie de ledenlijst. Bestellingen altijd telefonisch overleggen met Wim Boers. Hij adviseert u graag en kan u vertellen wat er wel en niet is. De bestelde onderdelen kunnen op afspraak in Veldhoven worden opgehaald of in overleg door Wim worden meegebracht naar een praatavond of andere clubbijeenkomst.

Panhard onderdelen uit Frankrijk

We kopen onze onderdelen natuurlijk het liefst bij ons eigen clubmagazijn. Soms lukt dat niet en dan kunnen we terecht bij  Brunel met zijn eigen website.

 

Onderdelen van andere merken!

De onderdelen voorziening voor onze Panhards is tegenwoordig heel bevredigend. Dat is wel eens anders geweest en toen ging men zoeken bij andere merken die dezelfde onderdelen gebruikten. Lees in de Panhard Koerier uit juli 1987 hoe men er toen mee omging!

 

 

Panhard Automobielclub Nederland