Klik op het beeld voor full screen, toets Esc om terug te gaan.

3 Reacties

 1. Arie

  Modern inderdaad, deed Volkswagen heel opgewonden over de in de koplamp geïntegreerde knipperlichten, had mijn 24ct dat allang. De gloednieuwe Mitsubishi galant van de overbuurman bezat een kleine lucht inlaat boven de bumper, had mijn 24ct ook allang, een dan heb ik het nog niet over de centrale lucht verdeler van de, de in hoogte verstelbare stoelen, de dashboard kast verlichting, de verlichting in de deuren op de straat als je uitstapte. Etc etc etc. 24CT een ijzersterk nummer.

  Antwoord
 2. Vandevyvere Leopold

  Hallo, prachtige foto’s. Heb vroeger nog regelmatig aan dit merk gewerkt. Ik was mekanieker in een garage Citroen van1961 tot 1985; was toen amper 15jaar toen ik begon.
  Ik ben altijd een beetje verliefd geweest om deze “sportwagen”.
  deze namiddag kreeg ik een bericht van een mogelijke aankoop van het type Z of X door een vriend ., misschien een reden om contact te houden?
  Vele groeten
  Leopold Vandevyvere
  Lichterveldestraat 47
  8610 Kortemark
  Belgie
  vandevyvere.leopold@skynet.be

  Antwoord
 3. Frans

  Mijn vaders droomauto in de jaren ’60. Helaas te duur, hij moest zich “behelpen” met een PL17.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Panhard Automobielclub Nederland