Wat kost een Panhard?

2 Reacties

 1. Erik Florijn

  Goedenavond,

  Ik zag op Speurders een Panhard Dyna X86 Decouvrable (bj 1950), met lichte schade, vraagprijs 5000,- Wat mag zo’n auto kosten, waar moet ik op letten bij aankoop en is er iemand in de club die veel verstand heeft van dit type?

  Antwoord
  • Frank van Nieuwkerk

   Hallo Erik,
   Ik kreeg van de webmaster jouw vraag doorgespeeld. Zelf heb ik 2 Dyna X jes, een berline uit 1953 en een cabriolet uit 1951.
   Ik ken de decouvrable die je op het oog hebt waarschijnlijk wel, die was van onze onlangs overleden secretaris.
   Ik heb zelf ook nog overwogen deze erbij te nemen, maar daar heb ik van afgezien. Decouvrable is nog zeldzamer dan de cabriolet, dit is bij mijn weten de enige in Nederland. De blikschade achter is ingewikkeld om te herstellen, het is ook allemaal aluminium en er zijn weinig mensen die daar goed mee overweg kunnen.
   Achterspatborden van dit type (alleen 1950) zijn haastniet te vinden.
   Voor meer vragen kun je mij ook bellen ,0611265219 Je kun het ook onze onderdelen man, Wim Boers vragen.

   Vriendelijke groeten,
   Frank van Nieuwkerk

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Panhard Automobielclub Nederland