Dit weekend ontving ik een reactie van de Japanse Masato Hayakawa op onze website. Hieronder de tekst van zijn reactie en een foto van zijn 24BT.

Hello.

My name is Masato Hayakawa. I am a Japanese living in Japan. And I have a Panhard 24bt. Very few people in Japan ride Panhard. I think there are probably only four working Panhard 24 in Japan (including mine). So there is no information about Panhard 24. However, the information posted on the Panhard club Nederland website is incredible. I used it as a reference to keep my Panhard 24 in good condition.
Thank you very much.

(I don’t speak Dutch. I use Google Translate.)

Hallo.
Mijn naam is Masato Hayakawa.
Ik ben een Japanner die in Japan woont.
En ik heb een Panhard 24bt.
Zeer weinig mensen in Japan rijden op Panhard. Ik denk dat er waarschijnlijk maar vier werkende Panhard 24 in Japan zijn (inclusief de mijne). Er is dus geen informatie over Panhard 24. De informatie op de website van Panhard club Nederland is echter ongelooflijk. Ik heb het als referentie gebruikt om mijn Panhard 24 in goede staat te houden.
Hartelijk dank. (Ik spreek geen Nederlands. Ik gebruik Google Translate. Ik kan een beetje Engels gebruiken.)

Masato Hayakawa
(from Japan / van Japan)