30ste Internationale Panhard en Levassor bijeenkomst

De dertigste RIPL staat ondanks alle Corona problemen nog steeds gepland op 21 tot 24 mei a.s. in de Elzas. De organisatoren zijn druk bezig het evenement vorm te geven, maar moeten al half maart de deelnemerslijst indienen bij het vakantiepark waar de deelnemers gehuisvest worden. Dat betekent dat degenen die zeker willen zijn van hun deelname, zich voor die tijd aan moeten melden. Degenen die zich later aanmelden kan geen huisvesting op het park gegarandeerd worden. Omdat bij het aanmelden direct afgerekend moet worden en omdat er i.v.m. de Corona veel onzekerheden blijven spelen, zijn er regelingen getroffen voor teruggave van betaalde deelnamekosten als de RIPL toch nog afgelast moet worden.

Kortom, degenen met zekerheid die aan de RIPL 2021 willen deelnemen én bovendien gehuisvest willen worden op het vakantiepark, dienen zich vóór half maart aan te melden (en te betalen). Ze lopen daarbij geen risico dat ze bij afgelasting van het evenement hun geld niet terug krijgen.

Ga voor reservering en/of verdere informatie naar de (ook Nederlandstalige) site: https://www.ripl2021.fr/nl/

Zie Vraag & Aanbod: Y – stuk uitlaat 24BT gevraagd!