Het komt niet zo vaak voor maar gisteren(?) ging de website down, althans de website verdween volledig achter het password. Geen probleem voor de leden die hun password bij de hand hadden, maar alle andere bezoekers, de meerderheid, werd dus buitengesloten. Ik zelf, de webmaster, merkte er niets van want ik log altijd in met mijn  password en zelfs toen ik een vaag appje kreeg over problemen met de website dacht ik aan een ‘grappige’ opmerking. Pas vanochtend toen ik een duidelijke mail kreeg, drong tot mij door dat er echt een probleem was. Dat probleem bleek te worden veroorzaakt door een automatische update van een van de programmaatjes die de website ondersteunen. De voorlopige reparatie is inmiddels verricht, maar het repareren van de, alleen voor leden toegankelijke, pagina met adressen etc. gaat wat langer duren. Reken maar op morgenavond. Sorry voor het ongemak.

Jullie webmaster (Ries Kruidenier)