Een paar jaar geleden bleek uit de leden enquête dat er niet alleen belangstelling was voor een cursus motortechniek, maar dat ook een cursus/workshop ‘Elektro’ op de verlanglijstjes stond. Nu is het zover, de Cursus/workshop Elektro gaat van start.

De workshop neemt twee dagen in beslag: de eerste dag is vooral luisteren, kijken (naar de slides), vragen stellen en antwoorden krijgen. Wel zijn die dag alle besproken zaken fysiek aanwezig en als ze al niet gedemonteerd zijn dan maken we ze open! De tweede dag is om waar nodig de eerste dag af te ronden, maar vooral om aan de hand van twee aanwezige Panhards praktijkervaring op te doen met het opsporen van elektrische fouten.

De cursus zal worden gehouden in de werkplaats van ons lid Adri Hoveling te Ede.

Op beide dagen wordt gezorgd voor drank en een lunch.

De cursus wordt gegeven door Ries Kruidenier op:

18 november en 2 december 2023
Van 9.30 tot circa 16.30 uur
Locatie : Ede, Celsiusstraat 58

De kosten bedragen € 50,-

Op de cursus is plaats voor maximaal 15 personen. Er hebben al wat mensen ingetekend, maar er zijn nog plekken vrij.

Ben je geïnteresseerd, haast je dan schrijf snel in met een mailtje naar onze secretaris Pascal van Wieringen: secretaris@panhardclub.nl