Beste mensen,

Ik ben Kees Veugen, sinds een paar maanden help ik onze webmaster Ries met het onderhouden en uitbreiden van de Panhardclub website. Zodoende kunnen jullie zo nu en dan een bijdrage van mij tegen gaan komen op de website.
Ik ben 41 jaar, getrouwd met Erna en samen met haar heb ik 3 kinderen, 2 zoons en 1 dochter. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de IT, ik heb daar diverse rollen in en rondom het softwareontwikkelproces vervuld.
Met Panhard ben ik voor het eerst in aanraking gekomen toen ik als student een dagelijks te gebruiken oldtimer zocht, ik vond in Appingedam, een Dyna Z waar het blok naast lag. Het leek me een geweldige auto maar het project was te groot, want sleutelen kon ik destijds nog niet en het budget was niet toereikend voor een goede Panhard.
Toen ik jaren later op mijn werk meer met vergaderen dan met programmeren bezig begon te zijn, is de aandacht en passie voor oude autotechniek weer opgebloeid. Het sleutelen heb ik mezelf aangeleerd en inmiddels staan er diverse klassiekers en youngtimers op het terrein achter mijn huis ,zoals bijvoorbeeld een Panhard 24BT, en PL17, een Alfa 33, een Saab 900 en een Renault 5.